Statii Grafice > Campanie HP premium

Campanie HP premium

with

HP EliteBook x360

Lucrează în liniște de lângă cei dragi cu HP Intel®

Oriunde te duce viața

Este fabricat din
aluminiu durabil și optimizat pentru mobilitate. Impresionează prin
flexibilitate, securitate de primă clasă și performanță puternică.
Datorită raportului ecran/corp de 89% și ecranului tactil antireflex cu
senzori de lumină ambiantă, te poți bucura de o calitate uimitoare a
imaginii oriunde, în timp ce caracteristica HP Sure View împiedică
ochii curioşi să îţi vadă ecranul. Experiență de lucru la un

11th-core-i7-processor-badge-rgb-100-3@1x

Ce avantaje îți oferă

noul tău însoțitor portabil?

Elegant și fiabil

Design inovator

HP EliteBook x360 1030 - subţire, foarte uşor şi versatil, impresionează prin aspectul său curat și elegant. Datorită carcasei robuste(/rezistente) din aluminiu cu versatilitate x360 și a ecranului tactil antireflex, poți lucra și în aer liber (oriunde te poartă paşii).

Ai parte de flexibilitate maximă

Carcasa din aluminiu robustă și antiamprentă impresionează prin designul elegant, durabilitate și faptul că este 100% reciclabilă

Performanță înaltă

Poți face față oricărei provocări de la locul de muncă datorită funcțiilor și instrumentelor de securitate, colaborare și conectivitate de înaltă performanță de la HP. Datorită duratei lungi de viață a bateriei, a conexiunii LAN wireless rapidă și a noilor funcții audio și video, te poți bucura de o experiență de lucru oriunde, fără a face compromisuri.

Performanță înaltă

Fără obstacole în calea muncii tale Lucrează eficient toată ziua cu Windows 10 Pro și cu funcții puternice de la HP, cum ar fi Wi-Fi 6 rapid cu viteză de ordinul gigabiţilor .

Rezistență în timp

Cu acumulatorul de încărcare rapidă HP Long Life (încărcare de până la 50% în doar 30 de minute) și până la 24 de ore de viață a bateriei, ești productiv mereu și oriunde.

Securitate absolută

Cu funcțiile de securitate fiabile de la HP ești întotdeauna protejat. Soluțiile în continuă dezvoltare îți protejează datele sensibile de atacuri și îți asigură liniștea sufletească și munca fără griji.

Securitate oriunde

Lăsaţi-i pe curioşi în întuneric HP Sure View Reflect împiedică instantaneu ochii curioşi să îţi vadă ecranul. Datorită strălucirii reflectorizante care generează un efect de culoarea cuprului, atunci când ecranul este privit din lateral, făcându-l să pară greu de citit.

Navighează fără griji

HP Sure Click oferă protecţie mereu activată şi puternică integrată în hardware. De la BIOS la browser şi dincolo de sistemul de operare, aceste soluţii care evoluează continuu vă protejează PC-ul împotriva ameninţărilor actuale.

Descoperiți celelalte notebook-uri HP

HP EliteBook x360 1040 Cu procesor Intel® Core™ i7

Inovația perfectă pentru munca ta

HP EliteBook x360 1040Cu procesor Intel Core i7

Elegant, subțire și ușor, HP EliteBook x360 1040 redefinește modul în care lucrezi. Procesorul puternic, conectivitatea wireless și securitatea robustă te mențin conectat și în siguranță alături de colegii și clienții tăi.

HP EliteBook x 360 830 cu procesor Intel® Core™ i7

Descoperă un mod confortabil de lucru

HP EliteBook x 360 830 cu procesor Intel® Core™ i7

Descoperă un stil confortabil de lucru. Acum lucrezi mai eficient decât oricând. HP EliteBook 840 este proiectat cu o nouă experiență audio bazată pe inteligență artificială. Acest notebook de afaceri este ultra-ușor și subțire, cu un raport ecran/corp de 85% și o tastatură silențioasă și confortabilă.

HP EliteBook 840 Cu procesor Intel® Core™ i7

Ai control asupra zilei tale de lucru

HP EliteBook 840 Cu procesor Intel® Core™ i7

Faci față oricăror provocări la job indiferent de locația în care te afli cu HP EliteBook x360 830. Datorită autonomiei mare a acumulatorului și performanței puternice, poți lucra eficient și productiv oriunde.

HP Elite seria Dragonfly

Păstrează legătura de aproape oriunde.

HP Elite DragonflyLine 58Layer-4 Cu procesor Intel Evo i vPro

Mai ușor decât aerul Grație unei greutăți de sub 1kg1, laptopul HP Elite Dragonfly asigură o mobilitate dincolo de ce te-ai putea aștepta. Intel® Evo™ și vPro® Sistem audio Bang & Olufsen Wi-Fi 64 Calibrare audio HP5

HP Elite Dragonfly MaxLine 59Cu procesor Intel Evo i vPro

Cameră cu 5MP32 Pentru o experiență mai bună în timpul videoconferințelor. Intel® Evo™ și vPro® Sistem audio Bang & Olufsen Wi-Fi 64 Calibrare audio HP5

Contactați-ne pentru a vă pregăti cea mai bună configurație personalizată.

Produs adaugat in cos
X