Garantii si Retur

1. Returnarea in primele 14 zile

Retragerea din contract / renuntarea la cumparare

Daca sunteti un Client persoana fizica, ati primit produsele printr-un curier si v-ati razgandit – le puteti returna in termen de maxim 14 zile calendaristice, fara necesitatea prezentarii unui motiv anume si fara nici un fel de penalitati, conform legii (O.U.G. 34/2014).

Art. 14, Alin. 3 din O.U.G. 34/2014 mentioneaza:

„Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.”

Ce trebuie sa stiti, astfel incat lucrurile sa se rezolve foarte repede:

– Va recomandam pastrare completa a ambalajului si accesoriilor care insotesc produsul. Returnarea unui produs fara ambalaj sau fara alte accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporti de siguranta / protectie din carton sau polistiren) sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produselor.

– Produsul returnat trebuie sa fie insotit de factura, certificat de garantie;

– Costul de transport pentru returnarea produselor il suportati dumneavoastra sau le aduceti direct la sediul nostru.

SC MEDERO SOLUTIONS DISTRIBUTION SRL (www.statiigrafice.ro) va returna contravaloarea comenzii, inclusiv costurile de transport facturate, in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat, insa nu mai tarziu de 14 zile din momentul solicitarii de returnare.

Va rugam sa trimiteti in scris la adresa de email de unde ati primit confirmarea comenzii Banca si Contul dvs IBAN in care doriti returnarea banilor. In urma verificarii produsului returnat, va vom anunta daca veti beneficia de retur integral al valorii produsului sau daca se aplica anumite retineri. In situatia in care doriti pastrarea produsului, veti putea veni sa ridicati produsul personal de la sediul nostru sau il vom trimite noi la dumneavoastra daca veti plati transportul necesar livrarii.

Produse excluse, fara drept de returnare

a) produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar

b) produse susceptibile de a se deteriora sau a expira rapid

c) produse consumabile desigilate aferente oricarei categorii de produse din oferta

d) produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator

e) produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente

f) inregistrari audio, video, sau programe informatice sigilate desigilate

g) furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material

Aceste exceptii se aplica conform Art. 16 din O.U.G. 34/2014.

Produsele defecte de noi (DOA –Dead on Arrival)

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termenilor de garantie) declarate in termen de 48 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri – in limita stocului disponibil si cu conditia ca produsul sa fie pachet complet exact ca in momentul ridicarii sau livrarii.

Produsele susceptibile de nerespectarea conditiilor de garantie vor fi preluate in regim normal de garantie pentru redirectionarea catre un service autorizat in vederea diagnosticarii. In cazul in care se constata un defect de fabricatie, se va proceda la finalizarea procedurii de retur. In cazul in care se constata o nerespectare a conditiilor de garantie si automat o nerespectare a Art. 14, Alin. 3 din O.U.G. 34/2014, se va proceda la diminuarea valorii produsului pentru readucerea la starea acestuia din momentul livrarii.

Adresa de retur

Returul produselor se va face direct la sediul nostru sau prin curier rapid mentionand datele:

SC MEDERO SOLUTIONS DISTRIBUTION SRL

Strada Poarta Luncii, Nr126A, Bolintin-Vale, Giurgiu

Telefon: 0774626432

Returnarile prin curierat rapid sau prin posta nu se vor face cu ramburs. Returnarea banilor se va face ulterior prin transfer bancar.

2. Politica de conformitate la livrare

Toate produsele comercializate de noi beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Produsele din categoria Resigilate sunt mentionate ca atare. Produsele pot fi desigilate in cazul in care Utilizatorul a cerut verificare sau o configurare speciala a produselor comandate.

Cand primiti produsele comandate – va rugam sa verificati:

– Conformitatea produsului primit cu cel comandat (daca este acelasi produs pe care l-a comandat si care apare pe factura);

– Certificatul de Garantie, cu toate detaliile referitoare la service-urile autorizate care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie, va fi primit pe adresa de email comunicata de dumneavostra la momentul comenzii.

Daca ati verificat si constatati o neconformitatea la livrare a produsului trebuie sa o anuntati in maxim 48 de ore de la livrare la numarul de telefon afisat pe site sau pe email la adresa: contact@statiigrafice.ro.

Vom rezolva problema de neconformitate anuntata in primele 48 de ore exclusiv pe cheltuiala noastra (costuri de transport, logistice, inlocuirea produsului).

Singura conditie este ca dumneavoastra sa returnati produsele in exact aceesi stare in care a fost receptionat, fara a fi desigilat, folosit sau fara a avea amabalajul deteriorat.

In cazul in care nu primiti Certificatului de Garantie, va rugam sa ne semnalati. Este posibil sa apara erori la transimterea acestuia prin email.

3. Politica de Garantie

Toate produsele pe care le vindem au conditii de garantie conforme cu legislatia in vigoare. Garantia produselor noastre o asiguram direct sau prin intermediul service-urilor autorizate de producatori.


Produs adaugat in cos
X