Despre noi

 Image

Statii Grafice

Bun venit pe Statii Grafice, proprietatea companiei Medero Solutions Distribution, lansata in anul 2019. Compania se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice de pe teritoriul Romaniei.
Misiunea noastra este de a va pune la dispozitie statii grafice profesionale pentru a face munca mai usoara, atat la birou, cat si acasa.

Ce oferim

Echipa noastra va pune la dispozitie o gama variata de statii de lucru, statii grafice profesionale, software profesional pentru grafica si editare, dar si echipamente de printare pentru format mare de tip plotter.
Echipa Medero colaboreaza cu parteneri hardware si software din intreaga tara pentru a putea oferi statiile potrivite nevoilor dumneavoastra, astfel incat sa beneficiati de cea mai buna performanta si experienta in aplicatiile pe care le folositi zi de zi.
 Image
 Image

Echipamente profesionale pentru profesionisti

Statii grafice HP Z configurate in functie de softul pe care il utilizezi


Statii grafice mobile HP ZBook pentru performanta oriunde te-ai afla


Accesorii originale pentru gama de statii grafice din oferta


Placi video profesionale Nvidia Quadro si AMD.


Gama completa Microsoft Surface de ultima generatie


Produse destinate Realitatii virtuale si Realitatii augmentate


Echipamente de printare profesionale pentru arhitecti si graficieni


De ce sa lucrezi cu noi?

 Image
Livrare rapida
Livrare rapida a solutiilor de care ai nevoie, indiferent daca ai nevoie de cea mai noua statie grafica din lume pentru a lucra pe tot ce are mai bun tehnologia sa iti ofere!
 Image
Garantie pe o perioada extinsa
Te-ai saturat sa primesti 1 singur an garantie la tot ce cumpara compania ta? Noi oferim 3 ani garantie la toate statiile grafice din oferta.
 Image
Consultanta avizata
Stim ce inseamna sa astepti ore intregi pentru o randare! Consultantii nostri vor identifica computerul ideal pentru softurile pe care le utilizezi astfel incat tu sa poti lucra mai usor, mai rapid si fara batai de cap!
 Image
Informatii avizate
Prea multe detalii? Un artist nu trebuie sa fie si IT-ist, nu-i asa? Contacteaza-ne si ne ocupam noi de hardware-ul de care ai nevoie, astfel incat tu sa poti crea in continuare, fara batai de cap.
Produs adaugat in cos
X